mandag den 8. februar 2016

Symaskinetid

Godaften.

Jeg har haft min symaskine lidt fremme den sidste uges tid. Hækling står stadig mit hjerte ganske nært, men er gået lidt i stå. Jeg har ellers nok at give mig til.

I tirsdags hev jeg min maskine frem. Jeg skulle lave et minion logo til datterens smækbukser. Ja ja, det er jo egentlig Grus logo, men de sidder på bukserne på de små gule fyre.
Jeg har printet et logo ud i sort/hvid. Herefter har jeg klippet G'et ud i blåt stof. Jeg har zigzagget det på sort stof. Helt normal zigzag først. Herefter har jeg lagt bagepapir ( i mangel af bedre ) under stoffet og syet en tæt zigzag. Herefter har jeg klippet det sorte stof som en cirkel og syet den på bukserne efter førnævnte fremgangsmåde.

Her til aften gik datterens spisesmæk i stykker. Det er nr 2 hun har ødelagt, så nu har vi ikke flere. Vidste dog jeg havde mere voksdug tilovers, så fik lige klippet 7. Fik kun syet den ene. Men så er de andre klar. Den oprindelige spisesmæk kan du se her: http://mizzzims.blogspot.dk/2014/11/lidt-tid-foran-symaskinen.html?m=0


kh
Simone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar