fredag den 7. oktober 2016

Projekt Vulpix

Godaften.

Har så frygtelig dårlig samvittighed over for mit seneste cosplay. Jeg begyndte på det i februar, men har kun lagt enkelt indlæg op med den.
Det kan du læse her: http://mizzzims.blogspot.dk/search/label/Cosplay%20-%20Vulpix?m=0

Jeg nåede at blive færdig og var også pænt tilfreds med resultatet. Dog skal min flamme opgraderes til næste gang, for det er helt klart et cosplay jeg vil bruge igen, på trods at at halen vejer over 1 kg. Den store vægt medførte også at jeg aftenen før måtte improvisere en haleholder, som egentlig bare var en gammel hægte på halen, der hang i en snor fastgjort imellem mine bh-stropper. Det gav ømme skuldre. Det skal der også lige tænkes en bedre løsning på.

Folk havde desværre lidt svært ved at genkende min pokemon, men dem der gjorde var begejstrede. I Artist Alley sidder der virkelig dygtige tegnere og craftere. En aften går jeg igennem og bliver stoppet af en tegner. Hun spørger til min hale, og jeg fortæller den er hjemmegjort. Hun udbrød noget i retning af, at hun slet ikke kunne forstå folk kunne være så dygtige, og hev endda fat i sidemanden, så hun også kunne se den. Jeg blev bare så glad, da jeg ikke anser mig selv som super dygtig inden for cosplay verdenen. Den levede jeg højt på resten af weekenden.

Nu håber jeg I vil nyde billederne. Der kommer i hvert fald mange af dem :)


Jeg fylder mere og mere for hvert år jeg er afsted. Måtte undvære foldemadras sende i år, da jeg simpelthen ikke kunne slæbe det hele.


 Lidt billeder af mig fra connen. Korsettet var også købt til cosplayet til. Bukserne fandt jeg på bud i H&m og blusen er fra Kvickly. Begge dele er blevet farvet sammen med halestoffet.
Mit første prototype på halen. 16.februar 2016.
 Fyldte haler. Brugte ca. tre af de billige hovedpuder fra jysk. Der er 400 gr fyld i hver. Det er i øvrigt det samme fyld jeg bruger til mine hæklede dyr.
 Nu limet med den karakteristiske rulning.
 Og nu helt limet sammen. Brugte ca. halvanden pakke limstænger til limpistolen. 
 Det var ret besværligt at lukke halen med symaskinen. Det kunne dog ikke gøres før, da jeg skulle have længderne til at passe sammen. De skulle syes, så jeg kunne bære halen i et bælte.
 Jeg havde købt billige tørklæder på ebay, der blev klippet til cirkler og afstivet med vand og kartoffelmel. Desværre blev flammen rigtig hurtig slatten. Må prøve med klar lak næste gang. Havde en lille orange diode i i flammen. Havde den dog ikke tændt til selve connen, da der ikke blev taget billeder af mig om aftenen.

 Et vellykket øre. Nu mangler jeg bare et til. Øv.

 Intet cosplay uden personligt tilbehør. Købte en billig plastik rav ring på ebay. Den var i virkelig sørgelig stand. Stenen var for stor til fatningen  og farven var forkert. Lidt sandpapir og dyb rød neglelak gjorde underværker.
 Og selvfølgelig skulle der også lidt på neglene.

kh
Simone

2 kommentarer: