torsdag den 16. februar 2012

Cosplay, bøger og blomster

Så er der endelig lidt tid til at skrive. Eller, der er masser af tid, men dovenskaben vinder måske lidt for ofte. Foretrække også at lave blogindlæg fra min bærbare, da det bare er så nemmere at overføre billeder.

Lige nu har jeg ferie, dejligt dejligt. Den er bl.a. blevet brugt til en weekendtur i Lalandia Billund sammen med et vennepar. Det var en kanon tur. Vi fik badet en del og hygget endnu mere. Det blev også lige til en enkel dyst i bowling og minigolf. Nåh ja, og selvfølgelig diverse kort- og brætspil hjemme i hytten. :)

De første par dage af denne uge har kæresten brugt hos en kammerat i Sønderborg. Da han kom hjem, havde han blomster med. Hvilken overraskelse. Det havde jeg ikke lige regnet med. Den har fået en plads lige under fjernsynet, så jeg altid kan se den.


I går var jeg ude på en længere cykeltur. Først skulle jeg til stofbutikken, hvorefter jeg skulle hjem til en ven for at påbegynde mit cosplay. Undervejs tog jeg også lige forbi posthuset, hvor jeg havde nogle bøger liggende og vente på mig. Er helt tosset med den ene, der er en del ting jeg rigtig godt kunne tænke mig at lave. Den hedder "Bæredygtigt design" og er oplagt som undervisningsforløb i skolen. Dog er der også en del ting man kan sidde og nørkle med selv. Der er bl.a. nævnt flettede bokser, tasker og armbånd af plastik, men også mange andre ting. En ting jeg syntes var kært, var medaljer lavet af sodavandskapsler (i metal), gammelt bånd og nitter. Men hov, nu skal jeg vist væk fra sidesporet og tilbage til mit kostume.
Vi har fået lavet det nemmeste. Mit læderarmor fra under brystet og ned. Han var egentlig lidt overrasket over hvor hurtigt vi fik det lavet, men fik også samtidig sagt at nu var det nemmeste overstået. Men vi nåede altså et godt stykke, og mangler nu bare at lave selve brystdelen, som nok kommer til at volde lidt besvær, rygdelen, samt farve hele rustningen rød og skjule syningerne med guld.

Når det så er sagt, så skal det da også nævnes at jeg/vi så kun er færdig med noget af cosplayet. Der mangler stadig skuldre og håndled, samt en kjole og en kappe. Men det sværeste skulle være overstået når læderdelen er færdig!

kh
Simone

1 kommentar:

 1. Hej Simone

  Jeg har givet dig en blogaward, som du kan læse mere om her:
  http://momses-univers.blogspot.com/2012/03/blogaward.html

  Synes du er RIGTIG kreativ. Du kaster dig helhjertet ud i diverse projekter (som jeg selv) - så må det enten bære eller briste... ;o) Heldigvis er der vist ikke ret meget, der "brister" for dig. :o)

  Giv selv awarden til andre bloggere med max. 100 læsere.

  Ha' en rigtig dejlig dag.

  Knus Bettina
  www.momses-univers.blogspot.com

  SvarSlet