torsdag den 15. marts 2012

Hængepartier, billedkunst, blogaward + div.

Hej derude. Det er en lille måned siden jeg sidst har blogget, og det er simpelthen for dårligt. Der er sket så meget, så har ikke rigtig fået skrevet.

Jeg følger med i en blog om neglelak herinde på blogland, hvilket har åbnet mine øjne for lakkernes store vide verden. Jeg har fået anskaffet mig lidt forskelligt, men synes ligesom jeg kører lidt i samme farvegenre. Dog fik jeg fat i en lak som jeg nok aldrig ville have købt alene, men da den var en del af en pakke fik jeg den altså. Selvom jeg syntes den var mere min søster, prøvede jeg den alligevel. Den er ikke helt tosset. Det er en hidsig neonlyserød lak fra Depend (nr. 34). Farven er af en eller anden grund ikke korrekt. Jeg skylder skylden på den manglende sol!


Ved godt der er lidt blå neglelak på den ene finger, men synes det var synd at rette det, da jeg så skulle omlakere hele neglen. Den blå farvet er kommet fordi jeg har forsøgt mig med at blande nogle lakker. Det kommer der også billeder af. I den pakke hvor jeg også fik den neonpinke, var der også en stor flaske orangekoral kaldet "sunburst pink". Den har jeg ca. brugt halvdelen af til at blande, da den alligevel ikke matcher min hud.
Jeg er kommet lidt i underskud af negle, så derfor har jeg afprøvet begge hjemmeblandede farver på samme finger. Til venstre har jeg blandet den orangekorale med en blå. Til højre har jeg blandet den orangekorale med en helt normal hvid. Dem havde jeg af en eller anden grund 2 af!
Og så lige lidt billeder af hvordan resten af venstre hånd ser ud (undskyld mor). Pegefinger er en lak fra pieces der minder utrolig meget om nr. 28 fra depend, som jeg er umådelig glad for. Jeg har forsøgt mig lidt med leopardmønster i forskellige farver på 2 af neglene, men jeg hælder mest til den på ringfingeren. Problemet er bare jeg ikke har alverdens guld tilbage, så vil gerne spare lidt på den, så hvis nogen tilfældigvis falder over "creme de la creme" fra H&M så sig endelig til.Så har jeg vundet en konkurrence på trendsales facebookside. 2 stk. divaderme kosmetikprodukter. Skulle være en af de førende mærker i USA. Jeg har ikke rigtig fået prøvet det endnu, da jeg ikke gider lægge mascara i hverdagen. Præmien var en mascara + en vippeforlænger. Sidstnævnte skulle efter sigende lægges på ligesom en mascara, men være en masse syntetiske hår, så man rent faktisk skulle få længere vipper, ved at bygge dem! Spændende spændende. Kunne være man skulle forsøge sig med det projekt i påsken.

Jeg har nu flere gange snakket om mit cosplay til j-pop. Connen er blevet flyttet, så der først er j-pop til februar 2013. Det giver mig lige 3 måneder ekstra at arbejde med mit kostume i. Dog har jeg så besluttet at jeg tager til Genki i august (Roskilde). Her skal jeg være Toadette fra Mario. Jeg skal have syet en sød lyserød sommerkjole, som jeg gerne efterfølgende skal kunne bruge, og så lavet en paddehat. Det sidste bliver en kende problematisk, men jeg har fundet en video med en udemærket tutorial. Nu mangler jeg så bare en søhest (aquaorm). Fodtøj bliver mine ballerinaer jeg købte i USA.
Jeg har fået lidt smykker hjem til mit cosplay som bloodelf. Jeg har piftet karakteren op med lidt smykker, for at tilføje lidt af min personlighed til hende. Inden der er nogen der siger noget, ja jeg ved godt stenene ikke er samme farve, men det er der ingen der opdager. Har testet det i skolen! Ørestikken er til mit 2.hul i højre øre. De sidder side om side. Øreringen øverst i venstre øre får lov til at beholde sin sølvring.
Derudover har jeg også fået et vedhæng hjem som jeg købt 22.januar, så det var på tide. Det er utrolig smukt og chancerer lidt efter hvilken baggrund den hænger på. Her er den bare hvid (næsten), men når jeg har noget mørkt tøj under, bliver den mere blålig. Dette var også meningen, da den er købt som inspiration af Disneytegnefilmen Atlantis. Her har alle atlantiader en halskæde med en blå sten der giver dem energi. Selve kæden havde jeg liggende i forvejen. Den passer meget godt med længden på kæderne i Atlantis.Vi havde bilen til syn her sidste dag, hvilket den desværre ikke gennemførte, så nu skal dytten på værksted i næste uge for at blive gjort klar til omsyn. Det er en ordentlig slat penge vi skal af med, men på den anden side kan vi ikke få en anden bil til den pris eller i samme størrelse. Dog fik undervognen ros, så det er ikke fordi vi regner med at bilen vil skrante lige med det samme.

I skolen skal vi begynde at tænke på bachelor. Uf, det synes jeg slet ikke jeg er klar til endnu, men en foreløbig godkendelse skal altså afleveres senest 1.april. Jeg regner med at skrive i billedkunst, om hvordan stille (ofte de lidt svage) elever kan få glæde af billedkunsttimer, da de her kan udtrykke sig på en helt anden måde end i de andre fag, hvor der ofte er et facit.

Apropos billedkunst. Vi arbejder i øjeblikket med grafik, og jeg lyster det slet ikke. Jeg synes ikke jeg gør andet end at snitte, og kommer alligevel ingen vegne. Jeg er dog næsten færdig, gik det op for mig i går. Billeder kommer senere. Mine prøvetryk blev hængt til tørre i går, men havde ikke lige kameraet med, da det er dødt. Så det skal oplades, og så tager jeg billeder i morgen. Synes selv at det med tiden blev okay godt. Nu gruer jeg så lidt for mit træsnit, jeg skal i gang med. Det skulle næsten ikke være til at styre hammer og mejsel, så jeg frygter det! Hov, fandt lige lidt billeder af mine skitser til linoliumssnittet. Først har jeg lavet rummet og senere puttet betydning ind. Formatet var for stort, så i stedet for at nedskalerer, har jeg beskåret billedet. På et tidspunkt har jeg spejlvendt det hele, dette pga. trykket bliver spejlvendt, det giver mere mening når I ser mine prøvetryk, men ellers sammenlign disse her og her. Men, det hele kommer her (de sidste 2 billeder er linoliumspladen):
Herhjemme har jeg arbejdet lidt med cykelslanger. Eller bare en enkel. Det er ikke gået helt efter planen. Har i hvert fald pillet den kurv op jeg var i gang med, da den var skæv. Nu driller et af hjørnerne så, så er ikke rigtig kommet videre. Men der kommer lige lidt billeder af den kurv jeg har pillet op.


Et lille hængeparti fra december. Jeg lovede at poste et billede af svigermors samplede julegave. Jeg skrev kort efter jul at jeg ingen billede havde af hendes julegave, men det er noget sludder. Der er lige dukket et frem fra gemmerne, så det kommer her:


Til slut vil jeg lige fortælle lidt om den blogaward jeg er blevet tildelt. Jeg takker Bettina med bloggen www.momses-univers.blogspot.com mange gange. Her er begrundelsen for hvorfor jeg skulle have den: "Synes du er RIGTIG kreativ. Du kaster dig helhjertet ud i diverse projekter (som jeg selv) - så må det enten bære eller briste... ;o) Heldigvis er der vist ikke ret meget, der "brister" for dig. :o)"
Da det er en stafet, skal jeg gøre følgende:
1. Linke til den man har fået awarden af, samt indsætte awardbilledet.
2. Give awarden videre til 5 læsere med færre end 100 faste læsere.
3. Svare på 5 spørgsmål.

Det har været rigtig svært at give bloggen videre, da jeg ikke følger så mange. De jeg følger har ofte for mange læsere, eller valgt at være awardfri, så det blev kun til 4 stk. Alle blogene ligger til venstre her på bloggen, men smider for en sikkerheds skyld lige et link i hvert navn :)
Lilly Kitsune Cosplay
Charmian-Delight
Frk. LilleNørd (den kreative gardner - jeg kan simpelthen ikke få ændret navnet!)
ab's roundabout


1. Hvorfor begyndte du at blogge?
Det hele startede med at søs startede, da hun tog 3 måneder til Australien. Jeg bladrede for sjov videre til næste blog, som var en kreativ side, og jeg havde nogle spørgsmål. Til sidst blev jeg træt af at være anonym, så jeg besluttede mig for selv at oprette en blog.


2. Hvilke blogs følger du?
De skal være kreative, da det er min store interesse. Dog har søsters blog også en fast plads, da jeg så kan følge med i hendes hverdag, selvom vi kun bor 1 km fra hinanden. Hehe :)

3. Favorit farve(r)?
Jeg har altid holdt af blå, men grøn er begyndt at komme mere ind i billedet. Dog har koral også en særlig plads i mit hjerte.

4. Favorit film?
Det mest unfair spørgsmål ever. Jeg kan simpelthen ikke bestemme mig. Jeg er ret glad for Ringenes Herre (har alle extended), men en god actionfilm eller komedie er altså heller ikke af vejen. Når jeg bare skal stene, vælger jeg gerne en tøsefilm.

5. Hvilke(t) land(e) drømmer du om at besøge - og hvorfor?
Kunne rigtig godt tænke mig at komme til New Zealand. De skulle have den mest fantastiske natur dernede, og så er det jo heller ikke tosset at Ringenes Herre er optaget der, samt de har ladet nogle af scenerne står rundt omkring, så man som besøgende kan opleve lidt af det eventyrlige univers. Dog ville en tur mere til USA da heller ikke være i vejen. :)

Jeg tror det var alt det for denne gang, hvilket også var lidt af en smøre. Håber snart vi ses igen.

kh
Simone

3 kommentarer:

 1. Hej. Tusind tak for din award og de fine ord du har skrevet på min blog!!!
  En skam du ikke har linket til de nominerede blogs. Nu skal jeg jo ud og søge efter dem...
  Lidt sjovt det at blande lak... kunne være jeg skulle overveje at prøve det med nogen af dem jeg ikke går så meget med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej.

   Det var da så lidt. De blogs jeg har nomineret, er alle nogle jeg følger, så de ligger ude til venstre på bloggen :)
   Ja, det er faktisk rigtig hyggeligt, dog bliver farverne ikke lige altid hvad man forventer, men det er jo det sjove ved det.

   kh
   Simone

   Slet
  2. ps.
   Har lige indsat link til de forskellige blogs i deres navn :)

   Slet