onsdag den 18. januar 2012

Der er sket så meget siden sidst... (opdateret)

Så har jeg fundet kameraet frem, og knipset en masse gode billeder. De bliver smidt under det afsnit som de hører til.

------------------------------- OPDATERET -------------------------------

Nøj, det er læææænge siden jeg har fået skrevet sidst.

Altså, jeg er normalt dagligt inde at tjekke om folk har opdateret deres blog med nye spændende ting. Det gør I stadigvæk, og jeg kigger også forbi et par gange om ugen, synes dog bare ikke jeg har så meget tid til min egen blog. Jamen hvorfor har jeg så tid nu, tænker du måske? Jo, jeg har svømning mandag og onsdag, og svømmehallen ligger på den skole, hvori jeg er i praktik. Så i stedet for at bruge tid og penge på at komme hjem, så bliver jeg herude. Normalt kan jeg sagtens bruge tiden på at forberede mig, men i dag slap materialet altså bare op. Øv øv.

Nåh, men jeg er altså i praktik, og det er bestemt ikke nemt i forhold til hvordan praktikken forløb før jul. Jeg har vist været riemlig tæt på at dumpe, men også at droppe ud (altså kun praktikken, ikke hele uddannelsen), men min praktiklærer har åbenbart givet udtryk for, overfor min praktikkoordinator, at jeg gør fremskridt. Der er nu altså større sandsynlighed for at jeg består end tidligere. Så fedt, så jeg kæmper videre, selvom det ikke altid er lige sjovt.

Sidst jeg ville skrive noget herinde, gik mit kamera død for strøm, så der var ikke lige mulighed for at overføre de billeder jeg gerne ville vise jer. Jeg lover at de nok skal komme. Det er billeder af mig, eller rettere sagt mit hår, da jeg har investeret i en hår valk/donut. Det er sådan en rund ring, som hjælper en til at lave rigtig flotte, store og fyldige knolde. Har allerede brugt den et par gange, og har nu bestilt lidt hårpynt, så jeg rigtig kan komme i forårshumør. Tror først jeg lægger billeder op når pynten kommer og jeg har fået det afprøvet. Det bliver enten i dag, i morgen, så måske kommer billederne først fredag. Det ved jeg ikke, men tror det bliver godt. Normalt går jeg ikke så meget op i mit hår, men fik lige lyst til at prøve, da tingesten ikke var særlig dyr. Jeg er normalt bare til en hestehale eller lige i omegnen. Det er dog ikke helt uproblematisk når man plejer at cykle med cykelhjelm, derfor er den ikke brugt så tit endnu. Kan være det bliver oftere efter praktikken, da jeg så bare kan gå i skole, der er nemlig ikke så langt.
Jeg har fundet mine dejlige hårting på Emborg design som er en fantastisk billig side, og hvor tingene bare er i orden. Jeg har handlet der flere gange, og har aldrig været utrilfreds. Der er gratis porto for køb ved mere en 20,- (ja du læste rigtigt), så kig du bare forbi. Er næsten sikker på du kan lokkes af noget. Der er simpelthen så mange ting at vælge imellem, ikke kun hårpynt. Jeg kunne snildt købe mig fattig derinde. :D
Min søde lille hvide sløjfe. Den giver lige en kedelig grå torsdag et lille pift af forår. Mine nye hårnåle er jo ikke til at spotte, men de holder fletningen rundt om valken på plads.
Hvor ser jeg dog gråhåret ud. Er jeg bestemt ikke. Hvis du kigger godt på billede 3, kan du se at min knold er rødere i det. Det er min rigtige hårfarve. Lyset er temmelig ringe i dag!

Jeg er også begyndt at forberede mit kostume til næste års j-popcon. Det bliver så fedt. Både kostumet, men også det at jeg rent faktisk selv har været med til at lave det. Jeg skal være blood-elf fra mmo-spillet world of warcraft. Jeg poster lige det originale billede her, og så har jeg for ikke at fryse, valgt at lave en kjole i stedet, og derfor kommer mit kostume til at se sådan her ud. Jeg har godt nok ikke langt blond hår, men synes ikke jeg gider bruge så mange penge til kostumet i år, så derfor har jeg sparet parykken væk. Jeg bruger altså bare mit eget hår, som jo også har en pæn længde. Det sagde frisøren før jul i hvert fald hele tiden. "hvor har du langt hår" "jeg kan slet ikke komme mig over du har så langt hår" osv. Slap af, detgåraltså kun til midt på ryggen!

Nu til den mere kreative del.

Jeg har også fået malet lidt. Ikke så meget, men synes da alligevel det er meget hyggeligt. Har forsøgt mig med noget perspektiv. Lidt bjerge i baggrunden, så en mark i mellemgrunden. Som adskillelse mellem for- og mellemgrund har jeg forsøgt mig med et stendige. Det tog mig lidt tid at opnå noget der bare minder om en mur, men jeg er vist sluppet rimelig okay fra det. Som forgrund har jeg bare lavet en græsplæne med en hvid havebænk og et kirsebærtræ i fuldt flor. Men I kan jo se for jer selv, når jeg uploader billedet en af dagene.
Derudover leder jeg efter en gammel træramme. De er bare mega dyre, og dem der er til billige penge på genbrugen er enten lige et tak for store eller små. Øv øv. Jeg leder efter en ramme hvori mit maleri på 60*80 kan passe. Rammer behøver ikke være i den bedste stand (det er selvfølgelig at foretrække), da jeg sagtens kan slibe den ned, og give den nyt maling. Planen er at rammen skal være knækket hvid, beige, råhvid, eller hvad man nu lige kalder den farve. Så jeg skal under alle omstændigheder have gjort noget ved rammen. Hvis det er noget du kan hjælpe med, så skriv endelig en kommentar.
Ville egentlig bare gerne lavet et kirsebærtræ, men der manglede bare noget, så derfor kom der også en bænk på. Kan se på billede 2 at jeg bare skulle have lavet højformat, så kunne jeg have nøjes med træet!

Har også foldet lidt papirsblomster, som skal hænge på den troldegren jeg meget gerne skulle få, næste gang jeg er hjemme hos mor og far. Så mangler jeg så bare lige en gulvvase at stille den i. Har så skrækkelig meget gulvplads, så det er derfor den skal stå der (nøj der er mange d'er i den sætning!), og ikke hænges i loftet, som også er meget smukt. Men sådan en gulvvase er nu ikke helt let at finde, til billige penge. Lige pt. står blomsterne i en lille vase på dvd-reolen.
Lavet på ståltråd, så de er lynhurtige at vikle om en gren, når den engang dukker op.

I praktikken laver vi i billedkunst linoliumssnit. Men da eleverne jo gerne skal se hvad de arbejder hen imod, har jeg selv været i gang med at snitte. Det tog mig 3½ time at snitte min plade (str. A5), og jeg smadrede næsten min hånd på det. Så fortæller vores praktiklærer os i dag, at man da bare kan putte dem kort tid i ovnen, så bliver de blødere, og derfor også nemmere at arbejde med. Øv øv, hvorfor står det ikke i nogle af de bøger jeg har lånt om denne trykmåde? Men jeg overlevede da. På fredag skal hun så lære os hvordan man trykker. Det bliver spændende og lærerigt.
Ja, vi har så om Grønland, og dette er min eskimo i nationaldragten. Det bliver spændende at se hvordan trykket ser ud. Jeg skal i hvert fald nok fortælle om det, når det er muligt.

Jeg tror det var alt for denne gang, men mon ikke jeg snart vender tilbage, og denne gang med billeder. Hehe. I må have det så længe. Vi blogges.

kh
Simone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar