søndag den 22. januar 2012

I drillehumør...

Hej igen.

Kæresten havde fødselsdag tidligere på måneden. En onsdag, så der skulle ikke ske det store. Det var dog ikke en hvilken som helst fødselsdag. Nej, det var hans 25-årsdag, og nogle ved  nok hvad det betyder. Ligesom man som 30-årig får peber hvis man ikke er gift, får man kanel til sin 25-års fødselsdag. Ved ikke lige hvor den skiller, om det er ved giftemål eller forlovelse. Jeg undrer mig, da jeg nemlig har en kammerat der fylder 25 i næste måned, men han har dog friet til sin udkårne, så skal han have kanel eller ej? Nåh, tilbage til min kæreste. Jeg syntes det ville være spild af kanel, bare at give ham det, og så var det jeg kom til den konklusion at jeg ville bage en kanelkage til ham. Selvom den ikke hævede som den skulle, var smagen lige i skabet. Ved ikke om der skal mere bagepulver i, eller om det var fordi jeg brugte skummetmælk i stedet for kærnemælk. Men havde altså ikke lige den rigtige mælk, og jeg havde lige været ude at handle!
Billeder kan I desværre ikke få, da den er spist og borte for længe siden. Hehe.

Opskrift til lille bradepande:
Dejen
175 gr. smelte margarine
415 gr. sukker
500 gr. mel
12 tsk. stødt kanel
3 tsk. bagepulver (måske skal der mere i, da min ikke hævede som den skulle!)
7,5 dl. kærnemælk

Glasur
175 gr. smeltet margarine
350 gr. flormelis
2 spsk. kakao

Tænd ovnen på 200 grader
Rør alle tørre ting sammen, pånær bagepulver (sukker, mel og kanel). Smelt margarinen. Hæld kærnemælken i gryden, når margarinen er helt smeltet, og put i dejen under omrøring. Når dejen ar jævn tilsættes bagepulver. Bag kagen i en smurt form i 30-40 minutter.

Lad kagen køle et par timer og tilsæt glasur.
Smelt margarinen. Når dette er sket, tilsæt flormelis og kakao og rør det til en jævn masse. Fordel det på kagen.


Jeg har også købt ny telefon. Det har jeg undt mig selv af 2 grunde.
1. Den gamle var 4 år, så det var vist på tide med en ny.
2. Den gamle var helt død, så over julen har jeg lånt farmands den aflagte.

Sagde allerede i år 2010, at når min mobil blev 3 år (11.december) ville jeg købe en ny. Da december så kom, var der ikke råd til det. Vi bevægede og igennem 2011 og jeg sagde det samme. Når min mobil bliver 4 år, skal den skiftes. Den nåede dog ikke helt at blive 4 år, før der optrådte komplikationer. Det var laderen det gik ud over. Den stod lige pludselig af. Hmm, så måtte jeg låne brormands.
I slutningen af December røg batteriet dog også, så den skulle ligge konstant i lader. Eller den kunne modtage 4 sms'er uden lader tilsluttet, og så døde den. Så da vi passerede nytår og SU'en kom ind, bestilte jeg næsten fluks en ny mobil. Jeg har længe gået og kigget på storesøsteren til min nokia 6300 (nokia 6700), men den er åbenbart så gammel at man ikke længere kan købe den. Hmm, så måtte man jo se hvad ens teleudbyder ellers havde af spændende mobiler. Jeg blev temmelig hurtig hooked på en nokia c3-01, da den har touchskærm, men stadig tastetur. Den kører også stadig på platform 4, så den ville ikke være meget anderledes end den mobil jeg måtte sige farvel til. Tror der gik mindre end en 4 timer fra jeg havde bestemt mig, til jeg havde købt mobilen. Og herre gud, 211 kroner for afbetaling og abonnement i 12 måneder, det kan jeg godt lige klare. Og så har mobilen ikke kostet en eneste krone i udbetalingen. Uh, det er noget jeg kan li'. :)
 Efter nu at have haft mobilen siden 6.januar, kan jeg kun sige jeg er ganske tilfreds. Den er dejlig flad at have i lommen, og designet er yderst enkelt. Den er nem at finde rundt på, og man kan lægge en masse genveje på "skrivebordet", så man ikke skal ind i alle mulige undermenuer for at finde det man leder efter (ikke at jeg gør så meget brug af dette, kun de vigtigste og oftest brugte programmer får en genvejstast). Telefonens rustfrie cover gør den dejlig robust at se på. Jeg havde dog lidt opstartsproblemer, da jeg ikke vidste hvordan man tændte den, men så er det godt jeg har en kærester der har haft mange Sony Ericssoner! Giver jo ikke mening at tænde telefonen på læg-på-knappen, men okay, så sparer man da en tænd-sluk-knap i toppen/bunden. Derudover skulle jeg lige vænne mig til at låsefunktion sad på siden af telefonen. Men det kom hurtigt.
De eneste 2 minusser jeg vil give den, er at mobilvedhænget sidder i toppen af telefonen. Den irriterer når man snakker. Det andet at alarmen er virkelig høj, når man skal op om morgenen. Synes ikke lige jeg kan lure om man kan gøre den knap så høj, og i givet fald hvordan. Men ellers kan mobilen sagtens anbefales.

Herunder vil jeg lige smide en video, hvor der er en der har vurderet telefonen. Det var bl.a. denne video der hjalp mig med at vælge. Den er på engelsk, men håber det går. Jeg har på min forskærm valgt at fjerne så man ikoner som muligt, da jeg synes det virkede rodet og uoverskueligt. Men sådan er vi jo alle forskellige, og gudskelov for det. :)

kh
Simone

3 kommentarer:

 1. Tillykke med den nye telefon :)

  Kanelkagen lyder som en rigtig god og sjov ide.
  Jeg slap heldigvis for kanel da jeg blev 25 selvom kæresten gik og overvejede det kraftigt.

  SvarSlet
 2. Hi would you mind stating which blog platform you're working with? I'm
  looking to start my own blog soon but I'm having a tough time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I'm looking for
  something unique. P.S Sorry for getting off-topic
  but I had to ask!

  Feel free to surf to my homepage pharmacy technician license

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi.

   My blog is placed on blogspot.com. It's easy to work with, and you have a lot of possibilities for setting your design. You can move around your different sections ("om mig", "blogarkiv" ect.) as you wish to. Feel free to ask again :)

   Best regards
   Simone

   Slet