fredag den 8. juni 2012

Kinesiske lykkestjerner

Hej haj!

Som en lille ekstra gave til vores vennepar og deres nyfødte, har jeg haft gang i noget origamifoldning. Jeg har foldet 200 kinesiske lykkestjerner, der skulle bringe held og lykke til den lille ny. Jeg har valgt at putte dem i lysestager, da lille Clara så kan overtage dem, når hun selv bliver gammel nok til at have lys på værelset. Der er ca. 95 i hver lysestage, da jeg havde en smule i overskud.
Jeg har været færdig med stjernerne siden jul, så det var bare lige at få fat i lysestagerne (marts tror jeg det skete), og så bare vente på at hun kom til verden.


Og her er så lige linket til hvor jeg lærte at lave stjernerne. Selve instruktionen starter først ved 1.57. Før det snakker hun om hvad de evt. kan bruges til, og hvor svære de er at få fat i. Dette synes jeg nu ikke er et problem. Brug ebay! Jeg købte mine ved Origami Resource Center deres porto er dog ret dyr. Men nu til videoen.


kh
Simone

2 kommentarer:

 1. Nøj hvor er de søde, sikke et stort arbejde det har været - flot!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er meget hyggeligt tidsfordriv. Havde en del timer på praktikskolen, hvor jeg ikke lavede andet end at vente, til jeg skulle på arbejde. Der var ingen grund til at køre hjem, for så at tage derud igen en time senere. Så der blev foldet en masse stjerner. Til sidst kan man også folde dem, uden at kigge. Hehe.
   Men ja, de er utrolig kære.

   kh
   Simone

   Slet