søndag den 17. juni 2012

Udstilling

Godeftermiddag.

Jeg er godt og grundig træt i mit lille hovede, her til eftermiddag. Jeg har været tidligt oppe på en højhellig søndag. Vækkeuret ringede halv 8 og ca. 1½ time senere kørte jeg mod billedkunstlokalet. Her skulle jeg hente lidt sokler, samt færdiggøre en sidste ting, inden eksamen i morgen. Herefter kørte jeg over på campus for at stille mine ting op. Det tager altså hårdt på psyken. Føler mig overhovedet ikke klar, men jeg må tage det som det kommer. Der går nok ikke længe inden jeg får fat i en plade marabou et eller andet sted fra. Jeg er virkelig kvæstet. Da jeg begynder at flytte ting ind, vælger jeg selvfølgelig lige at tabe det værk jeg brugt en time om morgenen på. Det gik lige i dobbelt så mange stykker som det var i forvejen. Argh!

Vi er 4 der skal deles om et klasselokale, og fordelingen skal vi selv stå for. Tror nok jeg har fået mere plads end de andre, men de har selv givet mig den. Men nu til billederne af min udstilling.
Bag mig er eksamensbordet. Dette er det allerførste indtryk man får af udstillingen. Overvejer om jeg skulle rykke soklen en lille smule mere til venstre, så primærfarverne på lerfiguren står mere ud.
Første væg til venstre. Her hænger der som det første tegninger. Det er både lys/skygge, men også observationstegninger. Ved siden af hænger der paint.net udskrifter og samplingen står på bordet.
Vi drejer en gang til venstre. Her hænger der farveobservationer, paletprøver, og forsøg med stemningsbilleder. Det er også her min selvpræsentation står (maleriet til venstre).
Vi begyndet at bevæge os mod højre. Her er min parafrase og dennes skitser og farvepalet, samt tegninger med masse og kontur.
Vi vender os endnu mere mod højre. Her befinder der sig en masse forskellige trykvarianter. Længst til venstre har vi monotopien, i midten linoliumssnit og slutteligt træsnit. Det første er plantryk, mens de 2 andre er højtryk. Papiret på gulvet er flere prøvetryk. Havde ikke plads til at hænge dem allesammen op.
Her er så mit lerhjørne, som ligger til højre for grafikken. Burde næsten have tændt lampen, til ære for kameraet og jer kære læsere. Vi egentlig ikke sige så meget mere, da det nok allerede er sagt på den andre sider med ler!
Vi fortsætte igen til højre og ser her mit papmachetræ. Det hører under emnet forbrug/overforbrug. Hvordan vil I tolke det? Kom med et bud i kommentarfelet, vil meget gerne høre. Husk der ikke er noget facit i billedkunst. Det er helt op til øjet der ser :)
Og tilbage til udgangspunkt, dog med voldsomt zoom. Denne figur er blevet ret god, og tror nok det ender med at jeg beholder den, selvom jeg i starten ikke kunne udstå farverne.
Her er en dårligt tegnet oversigt over min udstilling.

Nu tror jeg, jeg vil gå på jagt efter chokolade, inden jeg sætter mig til at læse.

kh
Simone

2 kommentarer:

  1. Ahj, hvor er det spændende - jeg krydser fingre for dig, og glæder mig til at høre, hvordan det gik :)

    SvarSlet
  2. Jeg fik 4, og er ganske godt tilfreds. Jeg kan nu med rette sige jeg er uddannet billedkunstlærer. :)

    SvarSlet