onsdag den 27. februar 2013

Blood elf in process

Halløj derude.

Der er snart J-pop (15-17.marts) og jeg er i gang med mit cosplay. Jeg skal være Blood elf paladin (fanart). Har været i gang i et stykke tid, men nu skal det jo gå hurtigt, da det er lige om lidt. Glæder mig.Derudover er jeg også i gang med støvler og juveler. Kjolen er næsten færdig. Jeg mangler bare lige at afslutte ærmerne og lægge den op. Rustningen mangler at blive syet sammen og få farvet bryststykket. Derefter skal der limes detaljer på. Den mangler også spændebånd og et rygstykke. Der er også 3 ting jeg slet ikke er begyndt på endnu. Det er mine håndled (læder), skuldre (læder) og kappe (uld). Skal også have købt et par selvsidende sorte strømper.

kh
Simone

5 kommentarer:

 1. Buh, spiller du horde? Traitor! ALLIANCE!!! MVH en tidligere human mage. ;-)

  SvarSlet
 2. Nej, jeg skiftede faktisk til alliance, da min kæreste gjorde, så han stadig kunne hjælpe mig. Så nu er jeg draenei. Eller jeg har ikke spillet i 2 år. Men jeg elsker stadig udseendet på blood elfs :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg spiller heller ikke længere. Efter 6 år havde spillet ligesom mistet en del magi. Er gået over til LOL (League of legends) nu i stedet for.

   Slet
 3. Det ser godt ud simone.. håber snat du er færdig :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre langt fra. Kjolen regner jeg med at blive færdig med i weekenden. Er begyndt på mine juveler derhjemme, det ser godt ud :)

   Slet