fredag den 25. oktober 2013

På den igen

Godeftermiddag og rigtig god weekend.

Så er jeg på den igen. I november står der endnu en con for døren, og jeg skal i gang med at lave et nyt cosplay. Jeg fik faktisk aldrig færdiggjort Miss Valentine, da jeg blev sat i aktivering og senere hen blev fast vikar. Når jeg kommer hjem, så får jeg mig placeret foran computeren! Jaja, undskyldninger er der nok af. Men nu skal jeg altså i gang med det næste. Planen var egentlig jeg igen skulle være Miss Valentine, men jeg har lagt mig ud, og kan derfor ikke være i den stramme model kjolen er syet efter.

Planen for det nye cosplay, er at det skal være nemt at lave uden for mange detaljer. Har nemlig også en fødselsdagsgave der skal færdiggøres til weekenden efter. Kostumet skal være behageligt at have på og gerne skjule min kropsform en smule. Derudover må det også meget gerne indeholde lidt varme, da connen jo er i november og det kun bliver koldere udenfor.

Mit valg faldt på Supermario. Så kan jeg endnu engang bruge min gule taske fra Toadette-cosplayet. Jeg har dog ikke lyst til en omgang skæg, og overalls uden for mange detaljer og i den helt rigtige farve er bare ikke til at opdrive. Så jeg har besluttet mig for en female Mario. Der er rigtig mange fine billeder på google. Du kan finde dem lige her. Jeg går efter en kjolemodel, da det virker som om det er lettere at sy i forhold til et par bukser.

Jeg har fundet et mønster på en løsthængende kjole uden stropper (burda nr. 7228). Stropperne/selerne må jeg så selv fifle mig frem til. Det virker ikke til at være det sværeste i hele verden, men nu må vi se. Jeg har bestilt en hat på ebay, jeg håber at få hjem i tide. Ved ikke lige hvad jeg gør, hvis det ikke er muligt! Jeg blev tilbudt en på en dansk cosplayside på facebook med en nypris på 350. Det nægter jeg så at give. Den på ebay kostede mig 30!
Jeg skal også have købt mig en rød langærmet t-shirt. Så skal jeg heller ikke tænke på at have trøje/sjal med. Jeg regner med at have et par grå strømpebukser under og så mine brune ballarinaer fra USA. Det var også dem der blev brugt til Toadette. Overvejer dog også at finde nogle brune ankelstøvler, bare så jeg kan have et par ekstra sokker på. Men hvor godt går brun og grå lige sammen. Er lidt nervøs for det ser dumt ud! Meninger søges tak :)


Og her er så grunden til jeg har lagt mig så meget ud:

Puha, den hemmelighed har været svær at holde på. Jeg er nu næsten 3 måneder henne og har forventet termin 1.maj 2014.

kh
Simone

2 kommentarer: