fredag den 1. november 2013

En dag med svingende humør

Godaften derude.

Jeg er utrolig træt i dag, og eftermiddagens begivenheder har absolut ikke hjulpet på denne front. Jeg kom ret sent i seng i går. Jeg sad og rettede min lillesøster eksamensopgave. Jeg faldt ret hurtigt i søvn, da jeg kom i seng kl. 11. Ca. halv 1 om natten bliver jeg vækket af en helikopter i frigear. Det var en utrolig høj lyd, og troede faktisk den var landet på fodboldbanen vi bor klods op og ned af. Det var den desværre ikke. Men tæt på var den, da jeg både kunne høre rotorbladenes susen men også motoren. Der gik alligevel 5-10 før den var væk og at jeg faldt i søvn igen.

Da vækkeuret ringede kl. 6 var jeg ikke særlig frisk. Havde endda tilladt mig at sove et kvarter længere end jeg plejer. Op og i gang med dagens arbejde. Heldigvis er fredag en kort en af slagsen, og kæresten havde smurt min madpakke i går aftes :)
Første modul bød på dansk i en 6.klasse. Jeg var også i klassen i går, hvor jeg fik at vide de kunne være ret så lede, så jeg skulle bare styre med hård hånd. Det gjorde jeg igen i dag. Da jeg havde en pige på 2-mandshånd, da hun skulle have kopiere noget, fortalte hun jeg var rigtig dygtig til at styre klassen i forhold til de andre vikarer de har haft gennem tiden. Åh, det får mig da lige til at vokse lidt.
3 time bestod af dansk i en anden 6.klasse. De skulle bare fortsætte med at lave avis, og har var der relativt roligt. I 4.time har jeg fået fast time med en 1.klasse i musik. Jeg skal være støtte på 2 drenge der har rigtig meget uro i kroppen. Fik kun koncentreret mig om den ene i dag, men det var nok til at der var okay med ro på anden, så undervisningen alligevel kunne gennemføres. På vej til musik havde jeg et fast tag i drengens håndled hele vejen. Han hægtede sig fast i alt undervejs, da han var på tværs. Jeg trak ham ikke, han gik selv. I første halvdel af timen sad jeg med drengen ude på gangen, da han ikke magtede at der var 2 klasser der skulle spille blokfløjte sammen. Han var ikke særlig samarbejdsvillig, men jeg fik da alligevel lidt snak ud af ham. I sidste halvdel af timen var han sammen med klassen (den anden klasse var gået igen), og det gik faktisk okay. Han fik spillet med, og jeg roste ham højt, og nussede ham på ryggen, når jeg kunne mærke han blev ophidset. Han begyndte at smide fløjten hen af gulvet til sidst, men da han anden gang rejste sig for at hente den, holdt jeg ham fast. Det forstyrrede de andre, og læreren havde svært ved at få sit budskab ud. En pædagog kom og tog de 5 vildeste drenge med, da de skulle lave en overraskelse for de andre klassekammerater (fredagshyggestemning med nedrullede gardiner og stearinlys, samt en god bog). Imens gik jeg med resten af klassen ned, og der var slet ingen der opdagede os, fordi vi var så stille. Efter timen følte jeg virkelig jeg havde gjort en forskel, da læreren glad fortalte hun havde kunne gennemgøre sin undervisning i dag.

Det var den gode del af dagen!

Klokken nærmer sig halv 1. Jeg er næsten kun lige kommet hjem. Det ringer på døren, og udenfor står varmemesteren og underboen. Der er opstået en ny vandskade. En låsesmed og vvs-mand er bestilt, så jeg skal tømme mit køkkenskab. Låsesmeden skulle jeg bare sende hjem igen, da han var bestilt til at låse sig ind ved os, da kæresten ikke havde taget telefonen, da de ville vide om der var nogen hjemme. Helt ærlig, så lad være med at ringe med hemmeligt nummer i frokostpausen! Da jeg tømmer køkkenskabet, kan jeg godt fornemme lugten af våde spånplader. Æv, vi er også ramt af vandet. Da vvs-manden kommer kvart i 1 og får lukket om, har vi tydeligt lille hul, der springer vand ud af. En fin lille stråle, og værre er det ikke. Han rumsterer rundt derude, og lige pludselig intensiveres lyden af rendende vand. Han forsvinder, og jeg går ud fra han skal ned i kælderen for at lukke vandet. Der er han umiddelbart ikke, og hans firmabil er også forsvundet. Underboen kommer op, og meddeler at nu disederet regner det ned ved hende. Vi er nede og kigge og prøver selv at finde hovedhanen uden held. Manden kommer efter et godt stykke tid tilbage, han havde glemt nøglerne til kælderen på firmaet. Jamen, fortæl os da lige hvor du tager hen en anden gang! Han får langt om længe slukket for vandet, men det fortsætter med at regne indendørs. Langsomt stilner det af, men hver gang en af de øvrige beboere i opgangen prøver at bruge vand, starter det næsten forfra. Der er jo stadig meget vand i rørene som gerne vil ud. Efter et par timer stopper det endelig helt, og vi kan begynde at tørre op. Jeg tilbød min hjælp til underboen, da jeg vidste hun skulle have huset fuld af gæster, og også havde andre ting at ordne. Det ville være løgn at sige, jeg har fået en vabel i håndfladen, men det var ikke mange flere klude jeg skulle vride, for at den ville dukke op. Er rød og øm.

Trætheden kom tilfold igen, og da jeg kom op til mig selv igen, ville kæresten have mig med ud at køre. Vi tog til Skousen og købte en tørretumbler. Vi fik lige 1500 i rabat, da han ikke havde den på lager vi havde kigget på, men så tilbød han os en anden og bedre. Så vi har fået endnu et whirlpool-monstrom i husstanden. Ikke langt tid efter blev jeg nødt til at gå i seng. Jeg kunne simpelthen ikke længere. Jeg har nu været oppe i en lille halvanden time og har fået lidt aftensmad. Der går nok ikke lang tid, før jeg går i seng igen. Dagen i morgen kan da kun blive bedre.

Beklager den lange smøre. Jeg kan bare ikke formå at gøre det kort. Det er vist en af mine store svagheder. Sådan er det også når jeg taler. Kæresten brokkede sig så sent som i morges over det. Han spurgte bare hvordan jeg havde sovet, og så kom der en længere smøre. Og se, nu gjorde jeg det igen :)

kh
Simone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar