mandag den 18. november 2013

Juletræer og kjole

Godeftermiddag/aften.

Det er ikke så meget I hører til mig for tiden. Jeg er ret så træt, når jeg kommer fra arbejde. Det er specielt blevet hårdere, nu hvor det er mørkt og koldt om morgenen. Tror dog heller ikke min graviditet gør det nemmere. Ikke fordi jeg har mange gener overhovedet, men trætheden er en af dem.

I dag kom jeg først hjem halv 5, da der var møde i eftermiddags. Æv, hvor er det trist at køre på arbejde i mørke og køre hjem i skumringen. Den klynge jeg er mest i, er så småt gået i gang med at planlægge juleklippeklister-dag fredag i næste uge. Det betyder at vi de sidste par dage i sidste uge har haft juleting liggende. Jeg er specielt blevet fascineret at nogle juletræer på grillspyd. Da jeg kom hjem, fik jeg sådan lyst til at lave nogle selv. Har en lille plan om, at jeg kan lave en hel plantage af dem, og så hænge dem ud i vores udestue her i december.

Vejledning
Du skal bruge:
Julestjernestrimler i valgfri farve
Tandstik
Lineal
Noget til at prikke huller med (jeg har sådan en prikpen)
Topstjerner (palietter) - valgfrit
Lim til topstjernen

Jeg har målt en halv cm ind og lavet det første hul. Herefter har jeg lavet de næste 2 huller med hver 5cm afstand til det forrige hul. Herefter 2 huller med 4 cm, 2 med 3 cm, endnu 2 huller denne gang med 2 cm afstand og til sidst 2 huller med 1 cm. Så klippes det overskydne papir af ca 3 mm fra sidste hul.
Herefter har jeg proppet strimlen på min tandstik og afsluttet ved at lime 2 stjerner på toppen. Her kan flydende lim kun anbefales. Det virker ikke med en limstift.


Jeg har i weekenden været til fødselsdag. Jeg kæmpede en desperat kamp med at få en kjole færdig, jeg skulle have på. Kan nemlig ikke rigtig være i mine nederdele og kjoler længere. Jeg kombinerede mønsteret fra mit female Mario-cosplay med mønsteret på en t-shirt. Kjolen burde ikke have taget lang tid, men hvad jeg ikke havde taget højde for, var hvor forskelligt stofferne var. Tja, det bør jeg så lige tænke over en anden gang.
Festen var super hyggelig. Jeg kom i hvert fald først hjem 20 over 4 om morgenen. Far var dog så sød at lade mig sove til kl. 12. Musikken må have været lidt høj, for jeg havde begyndende kriller i halsen. Da jeg kom hjem i går aftes, tog jeg derfor mit får på. Det hjalp dog ikke, og jeg hat haft ondt i halsen i dag, samt hostet en del. Pænt træls, når man sidder i møde.


Nu vil jeg gå ud at lave mig noget risengrød. Skal lige udnytte at kæresten ikke er hjemme. Savner ham dog ekstremt, da han skulle have været hjemme i fredags. Han blev dog ikke færdigt med sit arbejde i Polen, så jeg kan først hente ham i lufthavnen onsdag aften. Snøft.

kh
Simone

6 kommentarer:

 1. Sikke en sød kjole :D Det ser ud til at være noget rigtig lækkert stof..

  SvarSlet
  Svar
  1. det er også virkelig lækkert. Det falder godt, og trods det er lidt tyndt i det, så kunne jeg sagtens holde varmen med nylonstrømper, strømpebukser, undertrøje og en cardigan. Det er næsten mere end hvad jeg kan til hverdag :)

   Slet
 2. Synes også din kjole er vildt sød, og klær dig rigtig godt!! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Taljebæltet kom dog lige 2-3 cm for højt op. Kom til at klippe hul i kjolen, da jeg klippede overskydende stof af i taljen. Så måtte jeg jo pænt lappe hullet og sy kanten lidt op. Sådan kan det gå.

   Slet
 3. Åh - stakkels dig <3 Ja det er trist med vejret, du savner manden og det hjælper nok ikke på trætheden, når man oven i købet er gravid. Men du har jo noget godt i vente :-) Super flot kjole, den klæder dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg i hvert fald. Og det hele er ikke så skidt, at det ikke er godt for noget. Tag bare risengrøden før december. Hehe :)

   Slet