søndag den 7. september 2014

Min lille baby

Godaften.

Ja, jeg er håbløst bagud med indlæg. Nu fik jeg dog lige sat mig ned med mobilen tilkoblet computeren.

Søndag d. 4.maj fødte jeg den skønneste datter efter 13 timer med veer. Halvdelen af tiden gjorde de ikke ondt. Hun sad både skævt og var stjernekigger. Efter en time og 20 minutter med aktive presseveer blev hun forløst med kop. Jeg nåede lige at blive truet med vestimulerende drop og akut kejsersnit. Heldigvis kom der en læge forbi, der sagde de skulle prøve med koppen først. Tak for det.
Vi var indlagt i 6 dage dels pga. et ønske fra min side, så amningen kunne køre ordentlig inden jeg tog hjem, samt at jeg havde feber og en puls der ikke rigtig ville falde. Jeg mærkede dog intet til feberen.

Det er hårdt at blive mor. Meget hårdt, men jeg elsker det alligevel. I starten gik der rigtig meget tid med at amme og prøve at trøste. Samt sove på alle mulige underlige måder! Med tiden har vi knap så mange skrigeture, og hvor er det fantastisk at hun er begyndt både at grine og pludre. Hun fandt sine fødder for 2 dage siden og for 4 dage siden knækkede hun koden med at trille fra ryg til mave. Hun gider dog ikke rigtig ligge der, så jeg bruger pt rigtig meget tid med at rulle hende tilbage. Skøre unge. Jeg holder virkelig af hende.

Nu "lidt" billedspam og en enkel video, men først lidt fakta:
Navn: Lily Bock Zimmermann
Født: søndag d. 4.maj 2014
Tidspunkt: 19.10
Vægt: 3865 gr
Længde: 52 cm

kh
Simone

4 kommentarer: