onsdag den 22. oktober 2014

Tirsdagshygge

Goddag derude.

Til trods for at jeg i sidste indlæg lovede at opdatere mere, er det desværre ikke lykkedes mig. Jeg vil prøve at se om jeg fremadrettet kan skrive indlæg via mobilen. Det er også her størstedelen af mine billeder ligger. Dog er kameraet i telefonen ikke lige så godt som det jeg har brugt før i tiden.

Men her er det så. Det første indlæg via mobil.

Jeg var ude at storshoppe med vores skønne datter Lily i går. Jeg skulle egentlig bare lige til kiropraktor kl. 10. Vi var først hjemme igen omkring halv 3!

Vi var i føtex, da de havde 40% på tøj, sko og accesories. Til Lily fik jeg købt to bluser og to par gamacher i uld. To normale bomuldsbluser røg også i kurven. Jeg selv fik en langærmet bluse, en tunika (der har længde af en kjole!) og en wannabe magueritring. Farmand skulle heller ikke snydes, så til ham købte jeg en skjorte.

Vi var også i Fætter BR. Lily havde af moster og onkel fået en lamaze dinosaur i dåbsgave. Mandag formiddag opdagede jeg et hul i den ene arm. Så jeg tog kontakt til lamaze, hvorefter de sagde, jeg skulle få den byttet i den butik, den var købt. Som sagt så gjort. Den første butik havde den ikke, men heldigvis ligger der to Fætter BR i Vejle. Den anden havde heldigvis Torin the T-rex.

Turen gik også forbi Deichmann, men kunne ikke finde nogke ballerinaer det sad godt. Enten var de for store, for små, for hårde eller grimme. Øv øv. Jeg må på jagt næste forår, når det rigtig bliver ballerinasæson igen. Fandt ellers nogen der bare var lækre. De to par de havde tilbage i butikken var str. 41. Øv.

Vi var også i Change for at klage over mors ammebh'er. Jeg købte tre i juli måned. En hvid og to sorte. De sorte gnaver bare helt ekstremt, selvom de er samme størrelse og model som den hvide. Så nu har de bestilt to hvide til mig.

I søstrene grene købte jeg garn hjem til et hemmeligt hækleprojekt. Ligeledes købte jeg noget i stof2000 til samme projekt. Så må vi se om datteren tillader mor at være kreativ.

Vi rundede vores shopping af med en tur i en stor genbrug, jeg ynder at svinge forbi, når jeg er i Vejle. Der er stort set altid noget godt at finde. I går var ingen undtagelse. Jeg kom hjem med et stort stålfad til 15 kroner. To lysestager til sammenlagt 20 kroner og H.C. Andersens samlede eventyr og historier til 30 kroner.

På vej hjem kørte vi lige ind og handlede. Og der var bare tilbud på næsten alt jeg kom hjem med. Det klager man ikke over. Dog glemte jeg at købe rugbrød og juice, så skal afsted igen om lidt. Jeg skulle dog ned i byen i dag alligevel, da posten mødte en lukket dør i går, da han forsøgte at aflevere min nye vinterjakke.  Den må I få et andet indlæg med.

Lysestagerne jeg købte i går, blev allerede taget i brug om aftenen. Her hyggede jeg med tv, levende lys og en datter, der ikke ville sove.kh
Simone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar