søndag den 9. november 2014

Ny vinterjakke

Godaften.

Det er vist nogle dage siden jeg lovede at vise min nye vinterjakke frem. Den er virkelig lækker og så blev den forresten indviet i dag. Lillepigen ville bare ikke falde i søvn, så jeg valgte at trille en ultrakort tur med hende. Allerede 100 meter nede af gaden faldt hun i søvn. Typisk. Har ellers stået og kørt barnevognen frem og tilbage uden virkning.

Men det var jakken vi kom fra. Det var egentlig meningen, at jeg skulle have haft en ny jakke allerede sidste år, men så blev jeg gravid og købte i stedet en ventevinterjakke i uld. Den har min søster i øvrigt lånt i år, da hun venter sig til starten af januar. Ikke at jeg ville have brugt den, hvis den stadig hang herhjemme.
I starten af september var mine forældre til dragefestival på Rømø, og jeg besøgte dem om lørdagen, da kæresten ikke var hjemme. Så kunne Lily få hilst på sine bedsteforældre igen igen :)
Min mor viste mig en vinterjakke hun lige havde købt til halv pris i en af øens butikker. Den var så fin. Jeg prøvede den på og var helt solgt. Jeg ledte nettet tyndt, men ak nej. Den fandtes kun i denne ene farve. Efter en del betænkningstid besluttede jeg mig til at købe en lignende jakke fra sidste års kollektion til få penge. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Den er lilla og lækker varm. Havde kun en t-shirt under i dag, da jeg var ude at gå.

Inden I får billeder, får i lige link til begge jakker.
Min jakke kan ses her (Nanok Bay W 13)
Min mors jakke findes her (Nanok Cotton Coat 14 W)

Kh
Simone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar