fredag den 18. marts 2016

Endelig

Godformiddag.

For næsten 14 mdr siden satte min kæreste en ring på min finger og sagde de magiske ord. Jeg sagde ja, og gik med min ring hver dag. I efteråret knækkede fatningen så og jeg var ked. Jeg besøgte en guldsmed for at få en ca pris på reparationen. 800-850 og så ville den nok knække igen, da loddefeltet var meget lille. Jeg tog nyheden med hjem, og så blev der ikke gjort mere ved det. Vi havde ikke pengene og med stor risiko for at det ville ske igen, ville det også være dumt at få lavet, selvom vi havde dem.

Min kæreste arbejde en del udenlands i november, december og januar, så vi er nu kommet lidt til penge. Vi er begyndt at spare op til hus og jeg insisterede på få lavet min ring, da han købte en ipad.

Jeg var igen nede ved guldsmeden og snakkede denne gang med ham personligt. Jeg gav ham lov at ændre på ringen, og han lovede at den ville holde, hvis vi gjorde loddefladen større. Pris 300 kroner. Fedt.

I tirsdags hentede jeg så min ring. Ih hvor er jeg glad. Den er også blevet mere brugervenlig, nu den ikke er så høj. Og så har han også renset den i dybden, så den virkelige skinner igen. Pris 200. Jamen jamen, så var det godt jeg ikke fik den lavet i første omgang.kh
Simone

1 kommentar: