tirsdag den 26. april 2016

Et lille forsøg

Godeftermiddag.

I sidste uge købte jeg nogle bluse til datteren. Jeg kunne købe 3 til prisen for 2. Dog var udvalget rigtig kedelig i pigeafdelingen, så det blev til en ensfarvet pink, en grøn med lastbil på og en blå og hvid med alverdens maskiner.

Den ensfarvede ville jeg gerne lave noget ved, og jeg faldt hurtigt over en ide. Klorin. Nettet talte om noget freezer paper, men det er ikke til at få i Danmark. Jeg forsøgte så med selvklæbende bogbind. Det var en succes.

Jeg printere mit mønster ud (husk til en anden gang af spejlvende det). Jeg overførte det til mit bogbind, ved at hænge hele herligheden op på vinduet. Jeg brugte en tus til at markere omridset. Dernæst skar jeg med en helt normal hobbykniv. Husk ikke at have for tynde striber, da klorinen løber en lille smule ud.

Jeg har købt en lille sprayflaske fra Søstrene Grene til 5,90. Den er fyldt med lige dele klorin og koldt vand.

Læg en papplade i blusen og påklæb det udskårne mønster. Husk også af afskærme resten af blusen, ellers får du et lidt mærkeligt udseende ligesom mig. Selve spraydelen foregår udenfor, da det stinker. Jo mere væske, jo mere afbleget bliver den. Skyl herefter i koldt vand og vask i vaskemaskine. Jeg vaskede den sammen med en beskidt maskinefuld uden problemer.

kh
Simone

ps.
Datteren elsker allerede sin traktorbluse. I det hele taget elsker hun alt med traktor :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar