tirsdag den 31. juli 2012

En pludselig indskydelse

Hej derude bag skærmen.

Har så mange ting jeg gerne vil lave, at jeg simpelthen ikke rigtig ved hvor jeg skal begynde. For en halv times tid siden fik jeg lige det indput at jeg skulle lave sløjfer. Fik noget farvestrålende bånd ind af døren tidligere i dag, bare købt til samme formål. Frem med limpistolen, og vupti; 3 sløjfer af en halv meter bånd. Den første blev ikke særlig god, fordi jeg kom til at lime forkert, hvorefter jeg forsøgte at rive/klippe det op og fortsætte. Den er blevet ret skæv, men øvelse gør vel mester. Nummer 2 blev ganske udemærket, men da jeg så nr. 3, falmede den midterste lidt. I videoen hvor jeg har fundet fremgangsmåden, bruges der 15cm bånd, men jeg foretrækker nu en 17-18cm. Fik ikke lige målt den sidste præcis. Men i hvert fald buer den flottere og har en pænere midte end de 2 andre. Bredden på båndet er 46mm. De bliver med al sandsynlighed lavet til hårspænder. Nå, nu nok snak og til billederne:

 


Så har jeg igen leget med lak. Jeg ved du ikke er meget for det mor, men jeg tænkte på dig, da jeg lavede disse roser. Jeg har til denne manicure brugt: Rimmel: 5 in 1 (base), Essie: Lapiz of Luxery (3 lag), H&M: Pink me up (indvendig af rosen), Essie: Cute as a Button (ydersiden af rosen), en blanding af Revlon Street Wear: Forest og Depend: Hvid. Rimmel: Super Wear (top).

På mine pegefingre har jeg flettede negle. Oprindeligt var alle mine negle guldholo, men af uransagelige årsager blev manien ødelagt på disse 2 fingre, og så ville jeg prøve noget helt andet. Disse fik så lov til at blive, da jeg lavede roserne. Jeg har brugt Color Club: Worth the Risque, Color Club: Puccilicious og Depend:  nr. 299. Dog har de fået et lag Sinful Color: Hottie på rosemanicuren.

Futterne har også fået en omgang. Jeg ville lige se, hvordan den mani jeg har planlagt til barnedåben, så ud på neglene. Det ses ikke rigtig på dette billede, men den får mine tæer til at se mere solbrændte ud. Så håber jeg bare vejret bliver godt, så man kan gå i sandaler :)
Jeg har brugt Rimmel: 5 in 1 (base) efterfulgt ar H&M: Pink Me Up med Essence: Space Queen på toppen, afsluttet med Rimmel: Superwear (top).

Kh
Simone

6 kommentarer:

 1. Ej er vild med de blå negle.. kunne jeg bestille sådan et par?

  SvarSlet
 2. Det er dejligt du tænker på mig engang imellem :-) Jeg synes dine blomstrede negle er flotte. Billede 2s negle bryder jeg mig til gengæld ikke om.

  SvarSlet
  Svar
  1. er det det mønsteret eller at de 2 pegefingre har anden farve end resten af hænderne?

   og jeg værdsætter virkelig at du synes om mine roser. har forresten færdiggjort din morsdagsgave, så regner med at sende den med posten på mandag :)

   Slet
 3. Uuh, elsker de blå, der!:-D

  - Camilla
  milleme.blogspot.com

  SvarSlet