torsdag den 23. januar 2014

Oprydning og en taskes forvandling

Godeftermiddag.

Jeg er i denne uge hjemme ved mine forældre. Jeg ankom i fredags. Om aftenen kom min søster og hendes kæreste, og lørdag tog min mor, søster og jeg på tøsehyggeshopping. Jeg var på udkig efter en BH, da jeg i dag har været til gravidfotografering. Intet under den jeg købte i september klemmer. Er gået en tand op i omkreds. Men iha det er jo ikke til at opdrive en BH uden bøjler. Bruger normalt bøjler, men det skulle ikke være godt at bruge under en graviditet.

I løbet af ugen var det meningen jeg skulle have gang i alle mulige kreative projekter. Hvad mine dag rent faktisk er gået med, aner jeg ikke. Har fået løst lidt kryds og tværs, men mener bestemt ikke det er noget jeg har brugt hele dagen på.
I går tog jeg mig dog lidt sammen. Trods det efterhånden er 5 år siden jeg flyttede hjemmefra (13.feb), har jeg stadig en del liggende ved mine forældre. Jeg fik ryddet op i 4 overskabe. Fik smidt skræmmende lidt ud. Der blev dog 1½ overskab ledigt, da jeg også har taget nogle af tingene med hjem. Jeg mangler stadig at gennemrode bunden af 2 skabe og så har jeg også et skab inde på min mors kontor jeg skal have kigget igennem. Der ligger dog ikke så meget. Mest bøger og reservetøj. Tøjet er det dog også pænt mange år siden jeg kunne passe, så der skal også tyndes ud.

En af de ting jeg dog ikke kunne nænne at smide ud, var min pandataske. Jeg har haft den lige så længe jeg kan huske, men aldrig rigtig brugt den. Hovedet er meget tungt, så tasken har aldrig rigtig siddet ordentlig. Min mor og jeg sad i går aftes og snakkede om hvad den kunne bruges til ud over taske. Min mor kom med en fantastisk ide, som i dag er blevet ført ud i livet. Tasken er blevet til en nattøjspose til min kommende datter.
Der var hul i foret, så det var jo egentlig helt perfekt. Så slap jeg for at sprætte det op. Så vendte jeg en arm/et ben ud af gangen med en strikkepind, nåle i og sprættede tilpas op, så jeg kunne hive gjordbåndet ud. Herefter var det bare at sy sammen igen. Til sidst skulle foret lige syes sammen også, og voila et styks kludedukke-taske. Som sagt er planen at nattøjet skal puttes i hver morgen, og så kan pandaen stå og pynte på sengen i løbet af dagen. Men nu må vi se om lillepigen er med på den ide.

På første billede har jeg allerede fjernet spænderne og den første arm er vendt på vrangen. Billede 2 og 3 er det færdige resultat.

kh
SimoneIngen kommentarer:

Send en kommentar