mandag den 3. marts 2014

Så langt så godt

Godaften.

Jeg har i et uges tid eller mere haft gang i en hæklet kanin. Det har taget mig rigtig lang tid, og nu er jeg stødt på endnu et problem. Jeg har ingen sikkerhedsøjne. Har dog i dag bestilt nogle hjem fra ebay. Seneste leveringsdato 3.april. Æv, men det må man tage med, når man er en nærrigrøv som mig.
Jeg fik knækket koden til ørerne for 3 dage siden, så jeg har i dag siddet og nørklet med disse. De skulle jo gerne være ens. Undervejs i processen med resten af kaninen, nåede jeg lige at panikke over, jeg intet sort garn havde. Det viste sig dog, efter en større eftersøgning, at det havde jeg. Der kan man bare se!

Og I skal selvfølgelig ikke snydes for billedet af det hidtidige resultat.
Hvis vi tager udganspunkt i billedet med 4 ører, er det første øre det der blev produceret for 3 dage siden. Inden da havde jeg dog forsøgt op til flere gange, men forstod det ikke rigtigt. Øre 2, det første i dag, var en stor fejltagelse. Lavede fejlen helt oppe i toppen. Kom til at hækle i en ludtmaske. Ups. De 2 sidste er jeg godt tilfreds med, og de er også temmelig ens, så det bliver kaninens ører for denne gang. For det er ikke sidste gang jeg forsøger mig med sådan en. Den er simpelthen så kær, når den er færdig. Jeg skal have afprøvet lidt forskellige farver, men også forsøgt mig med garn der selv skifter farve.

Hvis I har lyst til selv at lave en kanin, kan opskriften findes her.

kh
Simone

4 kommentarer:

 1. A very interesting and nice blog.
  Greetings from Portugal

  Paulo Gonçalves
  http://viajaredescobrir.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Jeg har nogle liggende, sender dig et par stykker, hvis du sender mig din adresse :-)

  SvarSlet