onsdag den 11. marts 2015

J-popcon 2014

Halløj.

Ja, det er jo næsten et år siden, jeg ved det godt. Men her kommer det altså. Bedre sent end aldrig, ikke?

Min veninde og jeg arbejde igen det år. Det var så hyggeligt, og vi fik igen set connen på en helt anden måde. Vi stod primært i receptionen, så vi fik snakket med en masse mennesker. Pga min graviditet, havde jeg ønsket vagter hvor jeg både havde mulighed for at sidde og stå, samt arbejde hvor jeg ikke skulle slæbe + et par andre ønsker også. Alle blev opfyldt. Virkelig lækkert.

Vejret var ekstremt lækkert. Så vi brugte faktisk en del tid udenfor. Det var muligt at have bare arme og endda sidde på jorden. Det sidste blev især udnyttet, da vi stod i kø til cosplayshowet lørdag. Mener det startede næsten en time for sent pga fejl med teknikken.

Jeg husker ikke hvad jeg var fredag, men kunne forestille mig at jeg var female Mario. Jeg har ingen billeder fra connen, men fandt nogle gamle billeder fra koyo con 2013, jeg heller ikke har vist. Dem får I lige i stedet. Jeg var omkring 3 mdr henne og min hat nåede ikke at komme hjem fra ebay. Da den endelig kom, var den for stor, så jeg måtte bestille en børneudgave i stedet. Den passer til gengæld perfekt.

Lørdag og søndag var jeg Daenerys fra Game of Thrones. Jeg havde desværre glemt mit drageæg, æv. Jeg blev både tilbedt som khaleesi midt i dealerroom og fik spørgende blikke ang min mave. Jeg havde en måned tilbage på daværende tidspunkt. De fleste syntes jeg var modig at tage så langt hjemmefra med sådan en stor mave, men på den anden side, syntes de det var fedt at jeg ikke lod mig stoppe af den. For en sikkerhedsskyld, rendte jeg rundt med min vandrejournal i tasken hele weekenden.
Den bedste kommentar jeg fik var: Er maven en del af dit cosplay eller er den ægte. Da hun fandt ud af den indeholdt en vaskeægtig baby gik hun næsten i ekstase :)

Billeder blev der desværre ikke taget så mange af. Der var en del professionelle fotografer på connen i år, så ved der er flere billeder derude, men magtede ikke lige at gennemse 80.000+ billeder. Så har kun fundet et par stykker.


Natten mellem lørdag og søndag skulle jeg op og tisse. Da de fleste sov, vandrede jeg bare ud i natbukser, top og bar mave. I gangen sad brandvagten og syede små babysokker af perler til sit barnebarns dåb et par uger efter (bordpynt). Vi faldt i snak, og da hun fandt ud af at jeg ventede en pige, gav hun mig et par sokker. De hænger i øverigt inde på Lilys værelse i dag.
Som sjov info skulle hendes barnebarn døbes Annabella. Det hedder min søster.

kh
Simone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar