onsdag den 11. marts 2015

J-popcon 2015

Godaften.

Så kommer her også lige et indlæg fra årets con. Det var koldt og vådt. Vi valgte faktisk ikke at stå i kø, men først gå ud når køen bevægede sig. Vi fik dog siddepladser hver gang, så det var ikke så slemt som frygtet.
Cosplayshowet var virkelig godt i år. Begge to endda. Sidste år var det om lørdagen ikke noget at råbe hurra for.
I år havde gopherne (hjælperne) flere sovesale. Det var guld værd. I vores var vi kun 5-6. Det gav plads og ro. Der var også gratis morgenmad til os, men det fandt vi først ud af søndag.

Fredag var jeg Miss Valentine fra serien One Piece, da vi skulle til meet up. Desværre lå det lige da vores vagt begyndte. Lidt træls, da jeg virkelig havde brugt lang tid på at få færdiggjort det. Men jeg blev genkendt og fik mulighed for at købe nye sko :)

Lørdag var jeg Daenerys fra Game of Thrones. Jeg havde intet fået ændret ved mit cosplay siden jeg var højgravid, men det gik alligevel pga båndet under brystet og bag ryggen. Må nok hellere få syet zigzag i bunden, inden den trevler endnu mere. Og hey, jeg huskede mit drageæg i år.

Søndag var jeg female Mario. Det er nemt og behageligt. Mine øreringe er desværre forsvundet, så jeg skal have bestilt nogle nye hjem fra ebay.
 
kh
Simone

4 kommentarer:

 1. Fede kostumer. Vi havde egentlig planlagt at tage derover om lørdagen i år, men vi kunne ikke finde pengene til det alligevel.

  SvarSlet
  Svar
  1. En skam. Kunne have været hyggeligt lige at hilse på hinanden i virkeligheden :)
   I må afsted næste år. Datoen er allerede meldt ud. Det ligger i weekenden 18- 20. marts 2016. Kom frisk :)

   Slet
  2. Min far har fødselsdag 19. marts, så det vil jeg allerede kunne sige nu, at vi ikke kan, da han går meget op i at holde det på selve dagen.

   Slet
 2. Great Post and nice article.Thanks for sharing.

  SvarSlet