tirsdag den 23. juni 2015

Så er jeg her igen

Godeftermiddag.

Det går altså ikke for godt med de indlæg. Kan se det næsten er to måneder siden jeg postede sidst. Undskyld.

Maj måned er gået med at holde Lilys første fødselsdag og pakke hus ned. Jeg har også fået hæklet lidt, men bestemt ikke så meget som ønsket.

Jeg har været til et par jobsamtaler, men desværre ikke noget der har ændret ved min ledighed.

I starten af juni flyttede vi til Sønderborg. Vi har fået 15 m2 mere at boltre os på, samt en stor have. Den trænger til en kærlig hånd, så det skal vi bruge sommeren på.
Vi bor rimelig centralt i hjertet af Sønderborg. Lige bag ringriderpladsen, med 700 m til indkøb og shoppingcenter. Farmor og farfar bor også inden fir gåafstand (2,3 km) ligesom Lilys nye dagpleje (1,8km). Havet ligger også kun 5-10 min væk, så vi klager ikke. Kun over svampen i vores kælder. Øv øv. Et stort opbevaringsrum vi alligevel ikke kan bruge.

Vi er endnu ikke færdig med at pakke ud. Vi synes vi mangler opbevaringsplads. Sådan er det, når man flytter fra et hjem med indbyggede skabe til et hvor man selv skal ud at købe.

Jeg glæder mig til at få mit kreahjørne på benene. Så skulle jeg gerne få lavet en masse. Eller nu må vi se. Der er nok at tage fat på. Indtil videre ser (hækle)listen således ud (ikke prioriteret):
- Bliver tante til en dreng både i august og oktober. Bamsen er lavet til den ene, men mangler stadig suttekæde til dem begge og den anden bamse.
- Har et vennepar der venter barn til september. Intet er lavet endnu.
- Manden fra førnævnte vennepar er færdiguddannet og holder fest på lørdag! Det bliver bare en lille hæklet ugle.
- Mine pusser er slidt op og der er fodkoldt i det nye hus. Garnet er købt.
- En tobenet kanin-rangle har jeg lovet min kusines søn. Benene er påbegyndt.
- Bliver igen moster til december. Er gået i tænkeboks.
- En bolero til mig selv skal der hækles. Har fundet mønster og forelsket mig i noget karrygult bomuldsgarn. Det er dog ikke købt endnu.
- Har også set mig lun på en hæklet sommerbluse.

Kh
Simone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar