mandag den 14. maj 2012

Stilhed

De næste 2 uger er der nok lidt stille fra min side af. Eksamen er lige blevet skudt i gang, dvs. jeg har 2 skriveuger lige i rap. Den første uge (mandag til mandag) står den på billedkunst, mens der ugen efter står psykologi på skemaet. Herefter bliver det nok lidt on/off hvad der kommer, da jeg så skal have klargjort min udstilling til selve billedkunsteksamen. Der mangler en del småopgaver, vil jeg allerede nu gerne oplyse.

I nat har jeg sovet skrækkeligt. Jeg har kastet mig fra side til side, og drømt slemme eksamensdrømme. Bl.a. en skriftlig som slet ikke gik som den skulle! Drømmene er dog blevet gjort til skamme, da vi her. kl. 9 fik vores nummer udleveret. Jeg fik tildelt nr. 2, hvilket er "Ler og skulptur". Jeg er en meget glad pige i dag. Det var lige det emne jeg allerhelst ville op i. Nok mest fordi ler er sådan et lækkert materiale at arbejde i, men det har også rigtig mange muligheder. Skulpturmæssigt er der jo fx også papmache (hvilket jeg ikke er så vild med, men det er billigt), samt ostevoks. Dette har jeg dog ikke arbejdet med, men det kan nævnes til eksamen.

kh
Simone

Ps. Har købt en lille fødselsdagsgave til mig selv. Jeg faldt over en brugt flaske neglelak (Essie - Cute as a Button) i går på trendsales, så da sælger kun ville have 50 inkl. for den kunne jeg simpelthen ikke sige nej. Man kan jo stort set ikke se at den er brugt.
Denne flaske er bare tilfældigt hapset fra nettet!

4 kommentarer:

 1. Held og lykke med eksamen - og Cute as a Button er, ja, Cute :)
  PS skal du ikke have fjernet word verification fra din blog, du kan sende en mail, så skal jeg give opskriften, det er let...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, glæder mig så meget til at modtage den. Hvis jeg er heldig bliver det i dag. Jeg blev inspireret af din Butter London Trout Pout, så da jeg ledte efter flere billeder, fandt jeg en sammenligning, og så var jeg bare solgt overfor Essien.

   En ligger lille mail og venter på dig :)

   kh
   Simone

   Slet
 2. Hej Simone.

  Glaskanden med blomsterne kan købes over nettet fra den norske butik 13: http://13tretten.blogspot.com/

  Jeg kender hverken pris på kande eller levering, men nu har du muligheden for at høre selv :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helene.

   Tusind tak. Det vil jeg straks undersøge.

   kh
   Simone

   Slet