søndag den 1. september 2013

Genki 2013

Goaften folkens.

Jeg er i dag hjemvendt fra Genki. I år blev det afholdt i Farum Arena mens sovesalen befandt sig på Marie Kruses Skole.

Som flere måske har bemærket, så har jeg været i gang med at kreere et Miss Valentine-cosplay. Jeg nåede dog ikke at blive færdig, hvilket fik mig til at stortude de sidste 2 timer inden afgang fradag eftermiddag. Det er pænt mærkeligt fortsætte med at sy, selvom man for længst har indset tiden er løbet fra en. Jeg tog dog alligevel mit cosplay med. Fredag stod så bare i Toadettes navn.
I toget på vej derhen fik jeg klippet hvide cirkler af mit medbragte stof. Jeg fik vist også ordnet min lynlås. Om aftenen ovre i sovesalen sad jeg fra 12 til halv 2 og ordnede krave og fik yderstoffet sat sammen med foret omme ved lynlåsen. Lørdag morgen sad jeg fra 8 til halv 11 og syede knapper og hvide cirkler på min kjole. Jeg fik min veninde AK til at sy nogle cirklerne på også, mens jeg var på badeværelset.

Selvom alt dette bare var lappeløsninger, fik jeg en del anerkendende bemærkninger undervejs i weekenden. Så selvom jeg egentlig havde forventet at dette blev mit hadecosplay, så er jeg blevet omvendt til at være stolt af det. Jeg blev faktisk så stolt, at de vabler jeg har fået under fødderne, er det hele værd! Så glæder mig faktisk til, at jeg i den kommende uge skal have lavet det ordentlig færdigt.

Min paraply som jeg også har fået kreeeret til lejligheden så fantastisk ud, da den var færdig. Det gør den så ikke mere. Den gule spraymaling er voldsomt krakeleret. Planen er så at jeg skal have kradset det resterende af, og så have syet et gult betræk. Det er dog ikke muligt, da jeg har været en klovn af rang i dag. Jeg har glemt min pose i toget. I den lå bl.a. min paraply, 2 wigs, en hat og alt det sygrej og stof jeg havde med på connen, for at kunne få mit cosplay nogenlunde færdigt. Åh, håber bare jeg kan få det af DSB. Deres mail var ikke videre opmuntrende.
"Det er dog vores erfaring, at der typisk kan gå 3-4 dage, før vi har fundet og registreret en genstand, og herefter er chancen langt mindre for, at genstanden befinder sig i DSB's varetægt."
Jeg håber håber virkelig jeg får tingene igen. Der er alligevel genstande til hele 3 forskellige cosplay i den pose, samt min skræddersaks jeg fik i fødselsdagsgave :(

Nico Robin (min veninde AK), Roronoa Zoro (ukendt cosplayer) og Miss Valentine (mig)


kh
Simone

1 kommentar:

  1. Du skal ikke sætte dig nogen forhåbninger omkring dsb. Jeg meldte en pose med øreringe og øjenskygge savnet for flere måneder siden, og jeg aldrig fået andet tilbage end det standardsvar der, som du selv har skrevet ind her.

    SvarSlet