fredag den 27. september 2013

Nyt vikariat

Godaften i blogland.

Jeg har endnu engang fået tilbudt et vikariat på Billundskolen. Jeg var lidt vemodig ang. det at forlade Egtved Skole efter bare 14 dage og en masse nystartede projekter, men sådan er vilkårene nu engang. Er selvfølgelig glad for jeg kan melde mig i arbejde og ikke skal tænke på ugentlig jobsøgning, dagpengekort der skal indsendes og alt det andet.

Denne gang hedder der et vikariat på ubestemt tid. Viceskoleinspektøren har lovet mig i hvert fald 8 uger, men det bliver muligvis mere. De har pt et andet eksempel, der har været væk i nu 3 mdr. Det er jo dejlige udsigter for mig.
Jeg skal have to 3.klasser, en 5.klasse og en 0.klasse. Fagene hedder: dansk, engelsk, historie, kristendom og klassens time i 3A, engelsk i 3C, håndarbejde i 5A og et fag der forkortes IFU i 0.klasse. Jeg aner ikke hvad det i 0.klasse går ud på, men det finder jeg vel ud af. Det er også rigtig svært at lave forberedelse, da jeg ingen ide har om hvad de kan og hvor langt de er nået. Jeg skal til et kort møde med viceskoleinspektøren mandag, og så må jeg tage den derfra.

Det bliver en udfordring, men forhåbentlig en god en af slagsen. Jeg ser i hvert fald frem til de kommende 8 uger.

kh
Simone

5 kommentarer:

 1. Hvad dælen, er faget klassens time blevet genskabt? Jeg kan huske, da jeg gik i folkeskole, og de afskaffede det såkaldte fag og i stedet for sagde, at man skulle sprede det ud med et par minutter i hver dansktime ugen igennem - hvilket naturligvis aldrig blev til noget.

  SvarSlet
  Svar
  1. De har åbenbart fundet ud af det ikke havde samme effekt, eller hvad ved jeg :). Ved i hvert fald det lever i bedste velgående på flere forskellige skoler rundt omkring.

   Slet
 2. Til lykke Simone, hvor er det dejligt for dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det er helt bestemt dejligt.

   Slet
 3. Tillykke eller? Du var glad for det sidste gang og håber det bliver lige så godt denne gang, dog håber jeg bare at det lykkes dig at få løn og fastansættelse denne gang.
  Bare det at de gerne vil have dig tegner jo rigtig godt.

  SvarSlet