søndag den 9. september 2012

Et hurtigt armbånd

Godaften.

Det har sitret i mine kreafingre det meste af dagen, dog har jeg ikke rigtig kunne samle mig om noget. Hver gang jeg påbegyndte noget, lagde jeg det hurtigt fra mig igen, da det ikke kunne tilfredsstille min længsel. Jeg fik vasket lidt kaffeposer tidligere på dagen, og hængt dem til tørre, men derfra og til at optegne er jeg ikke kommet. Det eneste jeg har fået færdiggjort er dette armbånd. Jeg har de sidste 2 dage siddet og set 6 Projekt Accessory på viaplay - de resterende afsnit er ikke udkommet endnu. De handler i bund og grund om 12 designere der skal skabe tilbehør efter det materiale de nu får stillet til rådighed i den givne udfordring. En efter en bliver de så sendt hjem. I det første afsnit fik de 15 minutter til at gennemrode 2 forladte depotrum, og herefter et døgn til at kreere noget. Det var helt vildt hvad de fik lavet. Det er et virkeligt inspirerende program. Glæder mig til resten af afsnittene kommer.

Tilbage til mit armbånd. Jeg har brugt en afklippet cykelslange, noget aluminiumsdekorationstråd og to 12mm cabochons med lyseblå perlemorsneglelak. Vupti hupti, så var der armbånd.

kh
Simone

PS. Kan lige tilføje at dette er mit blogindlæg nr. 100. Utroligt jeg allerede har rundet dette tal!

2 kommentarer:

  1. Det er et SUPER flot armbånd synes jeg - godt gået!
    Og til lykke med indlæg nr. 100 :)

    SvarSlet
  2. Tillykke med nr. 100 ;) du skriver oss meget, meget spændende :)

    Din armbånd er godt nok sejt , glæder mig til at se hvordan det ser ud i virkeligheden :) om det er lige så sejt stadig . Må se næste gang vi mødes

    SvarSlet