torsdag den 6. september 2012

Pakkeleg

Hej derude.

I sidste uge, meldte jeg mig til at være med i en pakkeleg. Ganske kort går det ud på at melde sig, modtage en pakke og sende en retur. Jeg modtog min pakke i lørdags, men har simpelthen været for doven, og poster det først nu.

Det var skønne sager jeg modtog. Jeg modtog nogle skønne palietblomster, som jeg nok vil forsøge at kopiere, med nogle af de andre palietter jeg modtog. Derudover fik jeg et armbånd og nogle resin øreringe. Pungen har det sødeste for indvendig, men det har jeg da lige glemt at få et billede af. Mine favoritting i pakken var kronerne nede til venstre, dog er den ene tand knækket, samt bjælderne. Har allerede en ide om at de 2 store røde skal bruges til mine nissefletninger til jul.
Nu skal jeg så bare lade pakkelegen gå videre. Jeg skal bruge 2 frivillige, der begge får en pakke af mig, og sender en retur, og derefter selv fortsætter pakkelegen. Alt i alt vil der både modtages og gives 3 pakker.


kh
Simone

5 kommentarer:

 1. Har du et link til den pakkeleg?

  SvarSlet
  Svar
  1. http://gitteblinkilde.blogspot.dk/2012/08/pakkeleg.html

   Slet
  2. Takker. Så vidt jeg kan læse, skal du så fortsætte legen på din blog med de to første, der kommenterer. Kører du den videre? For så er jeg da frisk.

   Slet
  3. Det lyder da godt Missy. Du sender bare lige en mail med adresse til mig :)
   culparmaiel@hotmail.com

   Slet
  4. Hermed sendt. Send lige din adresse retur til mig. :-)

   Slet