søndag den 19. maj 2013

Hvad kassen gemte

Hej derude.

I torsdags havde jeg fødselsdag, og er nu 1/4 vej mod de 100. Dog ingen kanel  til mig, heldigvis.

Min kæreste havde ikke købt en gave til mig, men ville have mig med ned at købe den. Han sagde det var en kombigave for vores årsdag og min fødselsdag. Og hvilken gave jeg har fået. Det er helt vildt. Jeg har fået mig en symaskine. Min helt egen splinternye maskine. Jeg har allerede store planer for den. Det første den skal sy er en borddug til min fødselsdagsfest på lørdag. Derudover skal jeg have syet mindst 2 kjoler i løbet af foråret her. Derudover fik jeg også en stofsaks, det skal der jo til. Jeg fik lov til at prøve både maskine og saks i butikken, og manden (der i øvrigt hedder Viggo Mortensen, sejt), roste min klippeteknik. Hehe, så har man hørt det med :)

Rimelig sejt de har gjort så meget ud af kassen. Men det passer jo bare til beskrivelsen fra Pfaffs egen hjemmeside: "Forestil dig en symaskine, der er så kompakt, at du nemt kan have den med dig på sykursus eller have den stående i bogreolen, Forestil dig også, at den selvsamme maskine er spækket med funktioner, som er designet til at opfylde de høje krav, der stilles af PFAFF®-brugere. Symaskinen PFAFF®passport™ 2.0  er specialdesignet til små steder og til at medbringe på sykursus, ferier eller andre steder, hvor du skal sy. Den gør det muligt for dig at rejse ud i verden og få ny inspiration til din syning! Ingen begrænsnin-ger. Kun frihed!"
Det kom med en masser lækkert tilbehør. Stiv kasse til beskyttelse. 4 spoler, diverse fødder, en opsprætter og nåle. Nåle, hvor fantastisk. Troede jeg skulle ud at investere i nogle til at starte med, men åbenbart ikke. Dejligt, ærgede mig ellers over vi ikke fik købt nåle når vi nu alligevel var der.
Saksen er der ikke så meget at sige om, udover at den klipper som en drøm. Både store tag og med spidsen.
Og her er vidunderet så. Har ikke fået den brugt endnu, da jeg skriver eksamensopgave, men hvor jeg dog allerede elsker den. Kan slet ikke vente med at komme i gang.

Her er et lille sneakpeak fra youtube: http://www.youtube.com/watch?v=rHZa1Yo58PQ


kh
Simone

2 kommentarer: