fredag den 3. maj 2013

Hvis du ser en blå plastikand i dit badekar...

Godformiddag.

Kom egentlig til at tænke på dette blogindlæg i går aftes, da jeg var på vej i seng (og nok var lidt overtræt), så frem kom kamera.

Vores lille plastikand er rigtig kommet til sin ret, efter vi er flyttet. Afløbet til vores brusekabine er godt tilstoppet, så vi kan ikke længere gå i bad lige efter hinanden, da afløbet ikke rigtig vil trække (vi har prøvet afløbsrens, det virker ikke). Vi har gjort viceværeten opmærksom på problemet, men der er ikke rigtig sket noget. Dog har det bevirket at vores lille and dagligt får sig en svømmetur eller 2. Den flyder nemlig lige så stille rundt, når vandstanden bliver høj nok. Det er da meget hyggeligt.


kh
Simone

5 kommentarer:

 1. Har du prøvet med en svupper, mens der flyder vand? Det kan ofte trække det op, som der end måtte sidde dernede og blokere. Sådan fiksede vi i hvert fald vores afløb ved bruseren i den forrige lejlighed, da vi en dag havde svømmepøl der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det har jeg ikke lige prøvet. Nok måske fordi vi ikke har en svupper, men har slet ikke tænkt over sådan en måske kunne løse problemet.

   Slet
  2. Vi havde heller ikke en svupper, men vi måtte i Føtex efter det den dag, for vores vand sank bare ikke. Og skør/sjov detalje er, at vi faktisk også havde en gummiand på gulvet i den lejlighed, som fik sig en svømmetur ligesom jeres. Vores var bare gul. Men anyway, de svuppere koster ikke særlig meget, så det er da et forsøg værd.

   Slet
 2. Ha ha, hvor er jeres and bare nuttet. Kan den også larme ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej desværre ikke. Den er ikke lige så sej som din.

   Slet