tirsdag den 21. maj 2013

Jeg har vundet

Godeftermiddag.

For lidt over 2 uger siden, opslag ClubMatas på facebook en forårsneglekonkurrence. Jeg deltog med et par lyserøde/lilla negle, og havde ikke de store forhåbninger om at vinde pga. andre billeder havde fået flere likes end mit. Heldigvis blev vinderen ikke fundet ved flest likes, men af et virkelig dommerpanel. De havde meget svært ved at vælge, og derfor blev der 3 vindere, hvoraf jeg var så heldig at være i blandt. Så var det da meget godt, jeg ikke valgte at indsende et forslag mere.

Præmien:

Alle de flotte negle der var med i konkurrencen:
http://www.facebook.com/ClubMatas?sk=app_139785699539136

Vinderneglene:

Mit bidrag:

Åh ja, og sådan ser mine negle ud i dag. Dejligt sommerfriskt, når nu solen ikke vil titte frem fra de regntunge skyer deroppe:

kh
Simone

ps.
Der kan gå op til 14 dage før præmien bliver sendt, så må hellere væbne mig med tålmodighed. Skal nok vise billeder når pakken ankommer :)

2 kommentarer:

  1. Hey Simone, jeg skriver lige her, da jeg ikke tror, du har opdaget, jeg har svaret ovre i min give away. Du har glemt at skrive din e-mail med i kommentaren, og jeg kan den altså ikke i hovedet, så smid den lige ind, så du stadig er med i min give away. :-p

    SvarSlet
    Svar
    1. det har jeg da helt glemt. Tak for reminderen :)

      Slet