torsdag den 6. oktober 2011

Det nyeste kreative tiltage

Har det sidste måneds tid samlet på teposer, da jeg ville lave sådanne ørering som Gitte (I brug igen) har på sin blog. Efter at have samlet så længe, har jeg fået anskaffet mig ikke så få... Lige pt har jeg 566 ubrugte teposer!... Dog er jeg ved at være træt af at lave øreringe, som faktisk ikke har fået deres kroge endnu, så nu skal jeg finde et andet projekt at bruge dem til... Eller, det fandt jeg i går aftes... Jeg skal til at folde teposer til kortbrug... Begyndte så småt i går, og det er faktisk rimelig nemt, og kønt er det bestemt også...

Har dog en lille trist nyhed... Min hobbykniv (altså sådan en fin en) er forsvundet... Den ligger ikke hvor den plejer... Jeg kan simpelthen ikke forstå hvor den er blevet af... Den er ikke engang blev lagt sammen med nogen af de andre hobbyartikler jeg her... Den ligger altid sammen med kartonen, men altså ikke mere... Meget mystisk...!

knus
Simone

1 kommentar:

  1. Så er hobbykniven dukket op... Efter lidt omrokering på skrivebiordet lå den på magisk vis lige foran næsen på mig... tilbage i kassen med dig, så jeg kan finde dig næste gang du skal i brug... :)

    SvarSlet